Partner

Yubico

Øyeblikkelig og sikker innlogging til alle it-systemer

Sikker pålogging og autentisering for ansatte, kunder og samarbeidspartnere

To-faktor autentiseringsmetoder, inkludert passord, tekstmeldinger, mobilapper og push-meldinger, er alle stadig sårbare for skadelig programvare og hackere. Maskinvarebasert godkjenning har dukket opp som en alternativ løsning som forhindrer kontobasert svindel med skalerbar og sterk to-faktor autentisering. Yubico har utviklet den prisbelønte løsningen YubiKey – en sikkerhetsnøkkel som gir deg tilgang til datamaskiner, telefoner, nettverk og online-tjenester med et enkelt trykk.

YubiKey jobber med flere forskjellige produkter og plattformer – datamaskiner, mobiltelefoner, passord managers og sosiale medier. Den allsidige YubiKey trenger ikke programvareinstallasjon eller et batteri, bare sett det i en USB-port og trykk på en knapp – så enkelt er det!

Det geniale med YubiKey er at selv om noen klarer å stjele ditt personlige passord, kan de ikke komme inn uten din fysiske YubiKey.

3 gode grunner til å velge Yubico

Hvordan kan moderne to-faktor autentifisering hjelpe deg?

Beskyttelse mot phishing:
Phishing er den primære metoden hackere benytter for å stjele information fra medarbeidere, leverandører og kunder. YubiKey beskytter deg mot phishing og kontohacking.

Lett å bruke, hurtig og pålitelig:
YubiKey er vanntett og tåler det meste. Den trenger ikke et batteri eller en internettforbindelse, og med et enkelt trykk går det 4 ganger raskere enn å skrive et langt og vanskelig passord som mange – når det kommer til stykket – ikke husker.

Reduserer omkostninger i forhold til IT-support:
Mellom 20% og 50% av forespørsler om IT-support skyldes glemt passord. Glemte passord er derfor faktisk blitt en større kostnad hos bedrifter enn man skulle tro og ønsker at det skal være. Undersøkelser viser at YubiKey reduserer antall passordrelaterte forespørsler med 92%.

Bruk YubiKey hvor som helst!

Spørsmål til Yubico? Kontakt oss her

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Yubico. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  + 47 4140 2700
E-post:   info@secdatacom.no

SE HVEM VI ER