Partner

Dell EMC

Gjør din bedrift sterkere med løsninger fra Dell EMC

Etter at EMC ble kjøpt, er Dell EMC den absolutt største produsenten av produkter til IT-infrastruktur på markedet. I hele 15 Gartner Magic Quadrants er Dell EMC nevnt som en ledende produsent. Ut over dette så investerer de mere i R&D enn noen andre. Med en så omfattende produktportefølje kan Dell EMC løse oppgaven, uansett om det dreier seg om en mindre lokal eller en stor global bedrift, eller om det er i forhold til datasenter eller løsninger i skyen. På grunn av dette og mye mer har SEC DATACOM investert i et tett samarbeid med Dell EMC.

Vi hjelper IT-forhandlere med å skape muligheter for god forretning med løsninger basert på Dell EMC teknologi.

 

Vi er IT-distributør. Det betyr at jobben vår blandt annet er å se muligheter for din bedrift. Men verdibasert distribusjon krever sitt. De rette priser, de rigtige produktene og en dyp forståelse av våre forhandlere sine krav og behov. Vi tror på at våre kompetanser kan støtte deg og din bedrift, og dermed sikre et langt og givende samarbeid.

Vi har lyst til å skape langsigtig partnerskap – ikke bare kjapp omsetning. Som din IT-distributør går vi gjerne langt for å vise at vi vil være enkle å handle med. 

 

Å skape verdi er lett og si men vanskelig i praksis. 

Vår erfaring er at det finnes mange faktorer for et vellykket salg, ikke mindst krever det et godt samarbeid. Som forhandler hos oss kan du derfor få hjelp gjennom hele eller deler av salgsprosessen.

Vårt mål er å gjøre det lett og lønnsomt for deg.

Server/Storage
It-infrastrukturen din har kanskje et stort potensial for optimalisering og besparelser

Få oversikten med en gratis #GetModern Infrastructure Assessment fra Dell EMC
Den digitale overgangen betyr at kravene til en effektiv og moderne IT-infrastruktur er større enn noen gang. Teknologi har blitt et viktig konkurranseparameter for mange bedrifter. Økende krav til både effektiv drift, raskere implementering av nye forretningstiltak, høyere stabilitet og optimal sikkerhet samtidig som kostnadene skal holdes nede, er en realitet for mange.
Teknologisk utvikling har mange krav, derfor kan det raskt oppstå “hull” i den eksisterende IT-infrastrukturen. Disse hullene er det selvfølgelig viktig å tette så man ikke sløser med ressurser, men det handler om mye mer enn det.

Server/Storage
Dell EMC toget er på vei. Stig på - det er lett og lønnsomt!

Bli med på vårt arrangement tirsdag 9. april og hør hvordan du kan dra nytte av den økende etterspørselen etter Dell EMC teknologier. Sammen med Dell EMC vurderer vi hvordan du kan forbedre bedriften samtidig med at du øker inntektene dine.

Events, Server/Storage
Bli med på Dell Technologies World 2019

Bli med på Dell Technologies World 2019 i Las Vegas, en av verdens største IT-konferanser. Her samles fagfolk innenfor IT fra hele verden for å bli inspirert av teknologier som kan styrke deres bedrift. SEC DATACOM skal selvfølgelig også til Dell Technologies World. Planleggingen er i gang, og vi håper at du vil bli med.

Events, Server/storage
Løsninger til et moderne datasenter

Hvordan bygger man et moderne datasenter? Det kan du finne ut her. Meld deg på seminaret “løsninger til et moderne datasenter” og bli oppdateret på nye Dell EMC løsninger som kan styrke bedriften og hjelpe dine kunder på vei mot en moderne og fremtidssikret IT-infrastruktur.

Forvent mer av
SEC DATACOM

Som Dell EMC fohandler hos oss kan du få hjelp gennom hele salgsprosessen. Vårt mål er at gjøre det lett og lønnsomt for deg.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Dell EMC. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  + 47 4140 2700
E-post:   info@secdatacom.no