Arrangementer, Server/Lagring

Gå etter gull!

Ta del i den økende etterspørselen på Dell Technologies

Bli med på vårt arrangement og hør hvordan du kan dra nytte av den økende etterspørselen etter løsninger fra Dell Technologies. Sammen med Dell Technologies vurderer vi hvordan du kan forbedre bedriften samtidig med at du øker inntektene dine.
Arrangementer avholdes 5. desember 2019 og 27. februar 2020

Dell Technologies-toget er på vei. Stig på - det er lett og lønnsomt!

Etterspørselen etter teknologier fra Dell Technologies er større enn noensinne.

I løpet av de siste årene har Dell Technologies hatt en veldig positiv utvikling. Bedrifter over hele verden investerer mer og mer i Dell EMC-server, lagrings- eller nettverksteknologier som en del av å drive IT-transformasjon. Etterspørselen etter nettopp disse teknologiene har aldri vært større. Det betyr at forhandlere har en god mulighet for å skape ny forretning.

Sånn kan Dell Technologies partnerprogram og SEC DATACOM øke din inntekt.

I tillegg til en bred portefølje av de nyeste IT-løsningerne og produktene, så har Dell Technologies også markedets beste partnerprogram. De tre grunnleggende prinsippene i programmet –simple, predictable, profitable – er mye mer enn bare en trend.

Hvis du har status som “Dell Technologies Authorized Partner”, så har du flere grunner til å “GO for GOLD” – det vil si å oppnå status som Gull Partner eller høyere. Du kan blandt annet oppnå økonomisk kick-back allerede fra den først omsatte krone og få støtte til markedsføringsaktiviteter.

Bli med på Dell Technologies “Go for Gold”

Her gjennomgår vi de mange fordelene som partnerprogrammet inneholder, samtidig som vi vil demonstrere hvordan SEC DATACOM kan hjelpe din bedrift med å skape vekst med Dell Technologies.

Praktisk information

Dato:
Seminaret holdes torsdag 5. desember 2019 så vel som torsdag 27. februar 2020. Når du registrerer deg, velg den datoen som passer deg best.

Sted:
SEC DATACOM AS. Karenslyst Allé 9b, 5. etasje 0278 Oslo

Kontakt:
Jul Johansen, julj@secdatacom.no, Tlf. +47 21402713

 

Agenda

Tidspunkt Beskrivelse
09:00 Ankomst, kaffe og frokost
09:30 Velkommen v./ SEC DATACOM og Dell Technologies
9:45 Gjør din bedrift sterkere med Dell Technologies partnerprogram v./Geir Kurdøl, Channel Country Manager, Dell Technologies
10:45 Pause
11:00 Hånd i hånd gjennom hele salgsprosessen. Sånn kan vi hjelpe deg med at skabe vekst på Dell Technologies forretningen. v./ Jul Johansen, SEC DATACOM
11:45 Oppsummering og lunsj