Arrangementer, Nyhet, Server/Lagring

Bli med på Dell Technologies World 2019

Bli med på Dell Technologies World 2019 i Las Vegas, 29. april - 2. mai 2019, en av verdens største IT-konferanser. Her samles fagfolk innenfor IT fra hele verden for å bli inspirert av teknologier som kan styrke deres bedrift. SEC DATACOM skal selvfølgelig også til Dell Technologies World. Planleggingen er i gang, og vi håper at du vil bli med.

Vi kan hjelpe deg med å planlegge turen!

Vi vil gjerne hjelpe deg med de praktiske detaljene i forbindelse med turen –  fly, hotell og ikke minst å sørge for at du kan delta i våre egne arrangementer under konferansen. Hvis du klikker på lenken nedenfor, kan du velge om du vil at vi skal komme med et forslag til en total reisepakke eller “bare” hotell og fly. Vi ser selvfølgelig ikke dette som en binende påmelding, men som en indikasjon på at du gjerne vil høre mer om mulighetene for å reise med oss.

Early Bird - Spar 200$

Hvis du bestiller konferansepass senest 22. februar 2019 sparer du 200$. Du får samtidig muligheten for å velge en “early bird” gave. Vi oppfordrer deg til å sørge for at konferansepasset blir bestilt før 22. februar 2019 – enten via oss, eller av deg selv. Vi vil selvfølgelig også gjerne hjelpe deg med dette, hvis du ønsker.