Vårt mål er å gjøre det lett for deg

Merverdi er et enkelt argument, men det er ofte vanskelig å praktisere. Med mange års erfaring med IT-distribusjon har vi et godt grunnlag for å skape merverdi for deg og din bedrift.

Les mer

SEC DATACOM utvider med tre nyansettelser før sommeren

Med tre nyansettelser kommer SEC DATACOM til å styrke teamet på flere områder, blant annet i forhold til server/lagring og unified communications.

Les mer

SEC DATACOM ny Dell EMC distributør i Norge

Det er med stor glede at vi kan ønske velkommen til Dell EMC, som vil styrke vårt tilbud av server, storage og nettverksløsninger.
Selv om vi er nyutnevnt Dell EMC distributør i Norge, så har har vi mer enn 10 års erfaring med å hjelpe forhandlere med å skape god forretning med løsninger basert på Dell EMC teknologi.

Se mer Lukk

Å skape verdi er lett og si men vanskelig i praksis. 
Verdibasert distribusjon krever sitt. De riktige priser, de rette produktene og en dyp forståelse av våre forhandlere sine krav og behov. Vår erfaring er at det finnes mange faktorer for et vellykket salg, ikke minst krever det et godt samarbeid. Som Dell EMC partner hos oss kan du derfor få hjelp gjennom hele eller deler av salgsprosessen.
La oss vise deg i praksis hvordan vi kan skape verdi for deg og din bedrift.  Vi lover at vi vil gjøre alt for at det blir lett og lønnsomt for deg.

Les mer

Arrangementer, Nyhet, Server/Lagring
Bli med på Dell Technologies World 2019
Bli med på Dell Technologies World 2019 i Las Vegas, 29. april - 2. mai 2019, en av verdens største IT-konferanser. Her samles fagfolk innenfor IT fra hele verden for å bli inspirert av teknologier som kan styrke deres bedrift. SEC DATACOM skal selvfølgelig også til Dell Technologies World. Planleggingen…
Arrangementer, Server/Lagring
Løsninger til et moderne datasenter
Hvordan bygger man et moderne datasenter? Det kan du finne ut her. Meld deg på seminaret "løsninger til et moderne datasenter" og bli oppdatert på nye Dell EMC løsninger som kan styrke bedriften og hjelpe dine kunder på vei mot en moderne og fremtidssikret IT-infrastruktur.
Nyhet, Unified Communications
Polycom setter ny standard med VoxBox
Med introduksjonen av VoxBox setter Polycom nye standarder for bærbare konferansetelefoner. VoxBox er svært egnet for mobilbrukere eller til personlig bruk på kontoret, og er ideell til f.eks. forretningsmøter på Skype. VoxBox kobles enkelt via Bluetooth eller USB-port. En liten og kompakt løsning, som inkluderer HD Voice og Polycoms patenterte…
Nettverk
Ruckus er bedre enn konkurrentene på WiFi
Det er ingen hemmelighet at videotrafikk via. trådløst nettverk kan være en utfordring. En av pionerene i WiFi-teknologi, Divergent Dynamics, har testet fem forskjellige produsenters ytelse når det gjelder video streaming til 30-60 klienter. Ikke overraskende var Ruckus den eneste produsenten som kunne levere streaming av video til 60 klienter…
IT-sikkerhet
Beskytt e-post og data i Office 365
Over 90% av alle hackingforsøkene starter med et målrettet e-post angrep. Derfor er det viktig å beskytte brukerne og deres data. Barracuda Essientials er en skybasert alt-i-ett-sikkerhetsløsning for beskyttelse av brukerens e-post og data i Office 365, Microsoft Exchange og G Suite. Til Office 365 får du også full sikkerhetskopiering…