Kontakt oss i dag
RING 4040 3404
Så finner vi den riktige løsningen til deg
top
Print side E-mail side 

SEC DataCom har blitt Polycom Distributør i Norge

Som distributør av Polycom kan SEC DataCom tilby verdens førende kommunikasjonsløsninger i Norge 

Med 10 års erfaring som Polycom distributør i Danmark og Sverige, kan SEC DataCom nå tilby Polycoms utvalg av HD video, fastnett-telefoni, applikasjoner samt infrastruktur i Norge. 

Dette har SEC DataCom store forventninger til, da det er ventet at etterspørselen etter integrasjon mellom de ulike plattformene kommer til å stige. Video, lyd og meldinger vil bli et tilskudd til Skype for business og derav en naturlig del av arbeidsdagen. 

«Polycom er sentral for SEC DataComs UC-portefølje. Det at vårt samarbeid med Polycom nå er utvidet til å inkludere Norge styrker vår satsing og investering i ansatte, markedsføring og demoanlegg. Vi gleder oss til å samarbeide med Polycom i Norge og å kunne tilby disse unike løsningene til vårt nettverk av forhandlere.» 

- Jørn Levi Østby, sales manager i SEC DataCom AS

Det er ingen tvil om at Polycom sine løsninger komplementerer vår portefølje i Norge. Stadig flere bedrifter i det norske markedet benytter seg av videoteknologi eller har et stort ønske om å gjøre det i høyere grad. Ved å ta i bruk slike løsninger vil bedriftene spare tid og penger som ellers ville bli benyttet på reiseutgifter.

Vi håper på å kunne hjelpe disse bedriftene som tar i bruk videoteknologi, og som ønsker å integrere forskjellige bruksmåter og samhandle på tvers av plattformer, hvor det stilles høyere krav til kvalitet og brukervennlighet. 

Med Polycom sine løsninger i vår portefølje kan vi levere totalløsninger for samhandling og kommunikasjon til våre eksisterende og nye kunder i hele Norden. Vi vil kunne kombinere kunnskap og nye forretningsmuligheter ut i kanalene som styrker vårt varemerke som value-addet distributør. Mest av alt får våre partnere tilgang til Polycom sine verdensledende produkter. 

Vi har satt sammen to innledende tilbud for å feire oppstarten av Polycom i Norge. Disse vil være gyldig i løpet av september:

Tilbud 1: Polycom Group 500. Profesjonelt Polycom videosystem med tilkobling til 2 skjermer, skrivebordsmikrofon og brukervennlig berøringsstyring for drift av systemet. Direkte integrasjon til Microsoft Exchange, Skype for Business og Office 365.

Tilbud 2: Polycom Trio 8800 Collaboration Kit. Avansert konferansetelefon med videofunksjon for Skype for Business møter. Øyeblikkelig integrering i Microsoft-miljøer. 

Ta kontakt med oss her hvis du har spørsmål. 

Om SEC DataCom

SEC DataCom AS er en kompetanseorientert distributør av produkter og løsninger innenfor IT-sikkerhet, kommunikasjon og backup/storage. Vi representerer ledende produsenter innenfor disse områdene og tilbyr i tillegg lokal kompetanse på pre-sales support og løsningsdesign.

SEC er et dansk selskab med 25 års erfaring innenfor distribusjon, og som en aktiv distributør skal vi sørge for å levere høy kvalitet på produkter og tjenester til norske forhandlere, system integratorer og service providere. Vi bidrar også til kompetanseutvikling gjennom kurs og opplæring for forhandlere og partnere innenfor de produktområder vi representerer.

Kurs og opplæring for sluttbrukere kan vi tilby gjennom våre forhandlere. Vårt mål er å være den foretrukne kompetanseorienterte distributør av produkter og løsninger innenfor IT-sikkerhet, kommunikasjon og backup/storage – og vi skal være "enkle å handle med". Vil du vite mer sjekk ut secdatacom.no

Om Polycom

Polycom er verdensledende innen kommunikasjonsløsninger til alle typer organisasjoner og tilbyr et bredt spekter av produkter i HD-video, fastnettelefoni, applikasjoner og infrastruktur. Alle Polycom-produkter bruker åpne standardprotokoller og kan derfor integreres i nesten alle typer installasjoner.
 
Les mer om Polycom produkter på polycom.no

KONTAKT OSS

Thor-Richard Klingen
Direkte: 2140 2706
E-post: thork@secdatacom.no

Se hele nyhets-
oversikten her

© 2018 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3