Kontakt oss i dag
RING 4040 3404
Så finner vi den riktige løsningen til deg
top
Print side E-mail side 

Check Point har en komplett portefølje av produkter og løsninger som kan sørge for at dine systemer og data er beskyttet. Check Point er en globalt ledende produsent av it-sikkerhetsløsninger som skalerer fra SMB til Large Enterprise avhengig av ditt behov.


Men, noen ganger kan det være vanskelig å finne ut av, akkurat hvor i bedriften man er utsatt. Med dagens trusselbilde som omfatter ransomware, phishing, «denial of service», port scanning, virus med mer er det å sørge for å beskytte seg, et veldig viktig strategisk strategisk spørsmål for alle virksomheter. I tillegg er man som regel spredd over flere plattformer både «on-premise», virtuelt, public cloud og ikke minst mobile enheter – derfor er det viktig å velge en leverandør som kan adressere alle utfordringer.

Ved å ta denne testen kan du lett og kjappt finne ut av akkurat hvor i bedriften du er mest utsatt for trusler. Etterpå får du en omfattende rapport, med hva DU kan gjøre, for å minske risikoen for et angrep.

Våre partnere og vi i SEC Datacom har lang erfaring og mye kompetanse på Check Point og kan bidra til at din bedrift får en hensiktsmessig løsning som dekker deres behov uavhengig av hva slags nettverksmiljø dere har. Check Point har produkter og løsninger som adresserer dette og vil bidra til at dine systemer, dine data og ikke minst dine brukere er beskyttet.

KONTAKT OSS
Jørn Levi Østby
Direkte: 2140 2704
E-post: jorno@secdatacom.no

Se hele nyhets-
oversikten her

© 2018 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3