Kontakt oss i dag
RING 4040 3404
Så finner vi den riktige løsningen til deg
top
Print side E-mail side 

SEC DataCom ny Check Point distributør i Norge

Med Check Point satser SEC DataCom bredt i det norske markedet. Kompetanse i pre-sale og løsningsdesign er hovedfokus

Drammen, 19. april 2017. Etter et drøyt år i markedet har SEC DataCom sikret seg over 100 nye partnere i Norge. Selskapet har 25 års erfaring fra det danske markedet med value added it-distribusjon og har i dag en markedsandel på over 90 prosent innenfor distribusjon av Check Point produkter og løsninger. I tillegg er også Sverige og Finland satsningsområder.

Check Points løsninger og produkter kompletterer vår portefølje og vil bli en viktig byggestein for å sikre at både store og små forhandlere blir fornøyde i tiden fremover. Vårt tilbud er tilpasset partnere i alle størrelser, derfor ønsker vi en god miks. Vår kompetanse er tilpasset både systemintegratorene og de mindre forhandlerne som vil utvikle seg sammen med oss med tanke på kunderådgivning og støtte.  Vi er et team på over 60 spesialister, tilgjengelig for hele Norden, som er meget godt kjent med dagens sikkerhetsutfordringer og hvordan vi sammen skal tilby kundene de beste løsningene, sier Sales Manager Jørn Levi Østby i SEC DataCom.

Siden SEC DataCom etablerte seg i Norge i desember 2015, har vi inngått samarbeide med over 100 nye partnere og flere er på vei inn. Check Point ligger langt fremme og er en ledende sikkerhetsleverandør, i tillegg til anerkjent brannmurteknologi, er de sterke på sikkerhet i virtualiserte miljøer og mobile endepunkter. Disse løsningene gjør at vi kan kjempe sammen med våre partnere om å vinne mange nye kunder i tiden fremover, sier Sales Manager Jørn Levi Østby i SEC DataCom Norge.

"I Check Point er vi glade for at SEC DataCom etablerer seg i Norge. Deres lange erfaring med våre forskjellige sikkerhetskonsepter, kompetanse og vekt på løsningsdesign, gjør at vi sammen har store forventninger i det norske markedet" sier Nordic Marketing Manager René Matell i Check Point.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Sales Manger Jørn Levi Østby I SEC DataCom på telefon +47 21402704

Om SEC DataCom

SEC DataCom AS er en kompetanseorientert distributør av produkter og løsninger innenfor IT-sikkerhet, kommunikasjon og backup/storage. Vi representerer ledende produsenter innenfor disse områdene og tilbyr i tillegg lokal kompetanse på pre-sales support og løsningsdesign. SEC er et dansk selskab med 25 års erfaring innenfor distribusjon, og som en aktiv distributør skal vi sørge for å levere høy kvalitet på produkter og tjenester til norske forhandlere, system integratorer og service providere. Vi bidrar også til kompetanseutvikling gjennom kurs og opplæring for forhandlere og partnere innenfor de produktområder vi representerer. Kurs og opplæring for sluttbrukere kan vi tilby gjennom våre forhandlere. Vårt mål er å være den foretrukne kompetanseorienterte distributør av produkter og løsninger innenfor IT-sikkerhet, kommunikasjon og backup/storage – og vi skal være "enkle å handle med". Vil du vite mer sjekk ut: http://www.secdatacom.no/

Om Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) er den største globale cybersikkerhetsleverandøren med industriledende løsninger og beskytter kunder mot cyberangrep med en enestående oppdagelsesrate av skadevare og andre typer trusler. Check Point tilbyr en komplett sikkerhetsarkitektur som beskytter virksomheter – fra nettverk til mobile enheter – i tillegg til det mest omfattende og intuitive styringssystemet. Check Point beskytter over 100.000 organisasjoner i alle størrelser. Les mer om Check Point her: www.checkpoint.com 

© 2018 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3