Kontakt oss i dag
RING 4040 3404
Så finner vi den riktige løsningen til deg
top
Print side E-mail side 

Bitdefender

Bitdefender utvikler en av verdens raskeste og mest effetive produktserier av softwaresikkerhetsløsninger- Gravityzone, som daglig beskytter flere enn 500 millioner brukere.
Bitdefender Business Solutions finnes i tre forskjellige løsninger:

  • Business Security
  • Advanced Business Security
  • Enterprise Security

Bitdefender er mye mer enn bare en klassisk antivirus løsning. Bitdefender tilbyr avanserte funksjoner som «CPU level threat detection» i samarbeide med Intel, emulering av filer og objekter i sandbox miljø sammen med avansert «machine learning» som logisk kan forutse neste steg.

Som eneste aktør i antivirusbransjen har Bitdefender utviklet en patentert teknologi(BHAVE), og er således OEM partner til en rekke av verdens mest kjente antivirus merker som er bygget på denne teknologien.

Fem år på rad har de uavhengige organisasjonene AVTEST og AVComparatives konsekvent plassert Bitdefenders sikkerhetssoftware som det mest effektive på markedet. Bitdefender ble etablert i 2001 og er i dag representert i flere enn 100 land. Selskapet har videre et samarbeide med noen av verdens største it-virksomheter som IBM og Virgin Media.

Les mer om Bitdefender.
KONTAKT OSS
Jørn Levi Østby
Direkte: 2140 2704
E-post: jorno@secdatacom.no
Rune Jacobsen 
Direkte: 2140 2705
E-post: runej@secdatacom.no

se hele oversikten over produsenter

© 2018 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3