Kontakt oss i dag
RING 4040 3404
Så finner vi den riktige løsningen til deg
top
Print side E-mail side 

Unified Communication

I takt med at flere og flere typer av den moderne brukerens kommunikasjonsmetoder flyttes over på en TPC/IP-basert bærer, stiger kravene gradvis til sikkerheten på bæreren, uansett om det dreier seg om en kablet eller trådløs bærer. Sikkerheten omfatter ikke bare beskyttelse av de data som utveksles mellom brukere, men også leveringssikkerheten på de forskjellige tjenestene brukerne benytter seg av.
Telefoni, e-post, chat, skrivebordsdeling og videokonferanse er bare et utvalg av de tjenestene mange brukere anser som nødvendige verktøy i sin hverdag. Utfordringen med å levere disse tjenestene på en sikker måte blir ikke mindre av at mange brukere har en forventning om å benytte forskjellige typer enheter for å få tilgang til de forskjellige tjenestene, uansett hvor de befinner seg.
En ferdig Unified Communication-løsning krever derfor ofte mange forskjellige typer enheter og servere for å sikre den samlede data- og leveringssikkerheten – avhengig av hvilke tjenester og hvilket sikkerhetsnivå som kreves i den ferdige installasjonen.

Vi selger Unified Communication-løsninger fra følgende produsenter:
AudioCodes
MobileIron
 

KONTAKT OSS
Jørn Levi Østby
Direkte: 2140 2704
E-post: jorno@secdatacom.no
Rune Jacobsen 
Direkte: 2140 2705
E-post: runej@secdatacom.no

Se oversikten over
Voice/Video

© 2018 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3