Kontakt oss i dag
RING 4040 3404
Så finner vi den riktige løsningen til deg
top
Print side E-mail side 

SolarWinds

Solarwinds har i 16 år produsert programvare for overvåkning av nettverk og annen infrastruktur til mer enn 150 000 sluttkunder. Med utgangspunkt i nettverksovervåking dekker produktene deres nå det meste av det en IT-driftsoperatør forventes å overvåke. Utfordringen for mange virksomheter er at det finnes for mange forskjellige overvåkningsverktøy, som er for langsomme når det gjelder å finne feil og ikke fungerer sammen på en fornuftig måte. Det har Solarwinds én løsning på.

Vil du være proaktiv fremfor reaktiv i IT-driften din, bør du lese videre.

Network Bandwidth Analyzer Pack fra Solarwinds består av produktene Network Performance Monitor og NetFlow Traffic Analyzer. Med disse to verktøyene har du faktisk et fantastisk utgangspunkt for å overvåke og styre alle nettverksenhetene dine! Du kan danne deg en oversikt på tvers av produsenter, se bruk av båndbredde per applikasjon, analysere flow-data og proaktivt kunne oppdage mulige feil.
Last ned en prøveversjon av verktøyet, og ta kontakt med SEC hvis du ønsker å kjøpe det når prøveperioden er utløpt.

Med Server & Application Monitor fra Solarwinds får du muligheten til å forstå hvordan tilgjengeligheten og ytelsen til applikasjonene dine påvirkes av den underliggende infrastrukturen. Enten det er virtuelle verter i skyen eller fysiske servere, er dette det beste verktøyet for oppgaven! Igjen er det en fordel for kunder med en infrastruktur som består av maskin- og programvare fra forskjellige produsenter – med SolarWinds får du en fullstendig oversikt på tvers av produsentene.
Last ned en prøveversjon av verktøyet, og ta kontakt med SEC etter prøveperioden for informasjon om pris.

Det siste produktet vi vil fremheve er Log & Event Manager. Ingen orker å bruke timer på å lese nettverks-, server- og applikasjonslogger for å finne årsaken til krasj eller feil. Med dette verktøyet kan du i sanntid se hvordan forskjellige hendelser påvirker forskjellige systemer i infrastrukturen.. Og Solarwinds har naturligvis forslag til hvordan du fikser problemene.
Last ned en prøveversjon av verktøyet, og ta kontakt med SEC når du skal kjøpe lisenser.

Når du laster ned en prøveversjon, så husk å oppgi at du kommer via SEC DataCom. På den måten kan Solarwinds og SEC gi deg best mulig service.

Les mer om SolarWinds.


 
KONTAKT OSS
Jørn Levi Østby
Direkte: 2140 2704
E-post: jorno@secdatacom.no
Rune Jacobsen 
Direkte: 2140 2705
E-post: runej@secdatacom.no

se hele oversikten over produsenter

© 2018 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3