Kontakt oss i dag
RING 4040 3404
Så finner vi den riktige løsningen til deg
top
Print side E-mail side 

Ruckus wireless

Ruckus Wireless har uten tvil markedets mest innovative antenneteknologi. Mens andre produsenter baserer seg på rundstråleantenner, har Ruckus Wireless hatt massiv suksess med sin bruk av adaptiv antenneteknologi.

Teknologien gjør det mulig å bruke aksesspunktenes interne antennepaneler for å retningsbestemme signalene til de enkelte klientene/brukerne, noe som gir en helt annen ytelse enn tradisjonelle aksesspunkter.

Ruckus kombinerer denne overlegne antenneteknologien med avansert Quality of Service-mekanismer og MIMO, basert på sin erfaring med strømming av HD-video. Denne teknologien gir ikke bare mulighet til å sende signaler dit man ønsker, man unngår også at signaler sendes alle andre steder. Det gir i praksis et langt renere radiomiljø, behov for færre aksesspunkter og dermed mindre interferens.

Adaptive Antennas-teknologien må ikke forveksles med begrepet beamforming. For at beamforming skal fungere, må klienten støtte det – Ruckus' adaptive antenner fungerer med alle klienttyper.

Beamforming er en del av 802.11n-standarden, og gir produsentene av aksesspunkter mulighet til å benytte denne teknologien for å gi høyere ytelse for klienter som støtter dette. Ved å kombinere dette med Ruckus' antenneteknologi oppnås enda høyere ytelse.

Ruckus har aksesspunkter i produktutvalget, som støtter både vertikal og horisontal polarisering. Med inntoget av nettbrett og smarttelefoner gir dette en massiv gevinst. Kort fortalt er de interne antenneelementene i aksesspunktet både vinklet horisontalt og vertikalt, noe som gjør det mulig å ta høyde for klientenes beliggenhet. Dermed unngås den dramatiske endringen i WIFI-signalkvaliteten som ofte oppleves når enheten dreies eller legges ned.
Ruckus Wireless er en mester i utendørs WLAN-teknologi. Med dedikert fokus på 3G off-load-miljøer samt dekning av områder med høy brukertettet har Ruckus et komplett utvalg av profesjonelle utendørsprodukter bestående av aksesspunkter, punkt-til-punkt-links og sentral administrasjon samt overvåking av disse. MESH-teknologien styres via ZoneDirector-kontrollerne og sørger sammen med adaptiv antenneteknologien for fullkomment stabile MESH-links.
 
ZoneFlex 7762 – utendørs IP-67-ratifisert dual radio 802.11n-tilgangspunkt, 3 x 3 MIMO med 19 interne antenneelementer. PoE-utgang på aksesspunktet for tilkobling av f.eks. et overvåkingskamera over en MESH-forbindelse.

Ruckus-aksesspunkter kan brukes alene (stand-alone) eller styrt via en kontroller.

Både kontrollerne og aksesspunktene har avansert, lett tilgjengelig administrasjon via et nettgrensesnitt. Mange kontrollere, stand-alone aksesspunkter, punkt-til-punkt-links kan administreres sentralt og overvåkes via verktøyet Flexmaster.

Klienters hastighet på nettverket samt hastigheten mellom aksesspunkter via MESH-links kan måles via innebygde verktøyer.

Ruckus Wireless utmerker seg ved å være markedets enkleste løsning for å administrere og overvåke.

Forhold som kapasitet, assosiasjoner, interferens- og spekteranalyse er samlet i brukervennlige grafiske moduler.

Eksempler på oversiktsanalysen "performance analysis".

ChannelFly – Spesielt i 2,4 GHz-området har problemet for WIFI alltid vært interferens og overlappende kanaler. Mange produsenter har gjennom tidene forsøkt å løse dette, med vekslende hell og ofte med store konsekvenser for nettverkets ytelse og stabilitet. Med Channel Fly har Ruckus Wireless igjen begått en genistrek og endret konvensjonell tankegang. Channel Fly gjør seg kjent med det trådløse nettverkets ytelse ved løpende å evaluere alle kanalene i spekteret og plassere aksesspunktene i de kanalene der det er høyest ytelse. Dette må ikke forveksles med de kanalene der det er interferens – alle produsenter kan lage en automatisk kanalplanlegging og spekteranalyse. Ruckus gjør i stedet det som er logisk – finner ut på hvilken kanal klientene kan oppnå den høyeste ytelsen på aksesspunktene, og velger denne.


Channel Fly at work ...

Ruckus Wireless er ikke bare en god, men også en fornuftig investering og leverer livstidsgaranti på kontrollere og innendørs aksesspunkter. For utendørs utstyr medfølger ett-års garanti. For alle produktene er det mulig å tegne "Next Business Day"-utvekslingsavtaler og supportavtaler. SEC DataCom er et sertifisert undervisningssenter for Ruckus Wireless og holder seminarer, i tillegg til 3-dagers sertifiseringskurs.

Les mer om Ruckus Wireless.

KONTAKT OSS
Jørn Levi Østby
Direkte: 2140 2704
E-post: jorno@secdatacom.no
Rune Jacobsen 
Direkte: 2140 2705
E-post: runej@secdatacom.no

se hele oversikten over produsenter

© 2018 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3